חמישה עותקים מהספר “אגם הצללים” מאת רוני גלבפיש יוגרלו בין הקוראים שתמכו ב”קורא בספרים” במטרה לאפשר לו להמשיך לפעול (לא משנה באיזה סכום).
כל מי שיתרום סכום חודשי של דולר ומעלה יוכל להיכנס להגרלה הנ”ל ולהגרלות שיערכו בעתיד (הסיכוי לזכייה יהיה ביחס לגובה הסכום). אפשר לתרום כאן.
עוד פרטים על הספר תוכלו לקרוא כאן למטה.
רוצים להשתתף בהגרלה? שלחו מייל שכותרתו “אגם הצללים” לכתובת: korebasfarim@gmail.com
וצרפו את הכתובת שלכם למשלוח
אפשר לשלוח מיילים עד יום ראשון ב-12:00 בצהריים. התוצאות יפורסמו באותו ערב.
הספרים יוגרלו אך ורק בין התורמים ל-“קורא בספרים”.
אגם הצללים
רוני גלבפיש
אגם הצללים הוא ספר פנטזיה לנוער, המספר את סיפורן של תמר ויערה, תאומות ג’ינג’יות, בנות לשבט מכושף ברמת הגולן.
בתחילת הספר תמר נעלמת, ומאותו רגע הולכים ומתגלים הסודות והשקרים שהסתירו מהתאומות במשך כל חייהן. הן יוצאות למסע מבהיל שבמהלכו יגלו את זהותן – ואת תפקידן בעולם.
מתוך גב הספר:
אני עפה!
יערה שומעת את קולה של תמר בתוך ראשה, ולא מבינה מה קורה. הרי כולם יודעים שאסור לעוף, בטח לא כשאת רק בת 13. אבל תמר נעלמה, ויערה עומדת לגלות שיש רגעים שבהם הדבר המסוכן ביותר הוא לציית לחוקים.
התאומות הג’ינג’יות תמר ויערה, בנות לשבט עתיק ומסתורי, נקלעות להרפתקה מסחררת בין חיות פרא ויצורי כשף. לצד אחיהן הבכור אִייר הן יעמדו במרכזה של מלחמה אדירה המאיימת להשמיד את מקור הקסם עצמו.
אגם הצללים הוא סיפור פנטזיה מרתק שבלבו שירה ופלאות, המתרחש במערות אפלות ועל ראשי הרים נישאים, מהכנרת הצלולה, לאורך הירדן המתפתל ועד חופי ים המלח הגוסס.
השאירו תגובה